KENANGAN DI HONG KONG

KENANGAN DI HONG KONG

Wednesday, February 18, 2009

PUTERI GUNUNG LEDANG THE MUSICAL SEASON III







Arini dapat invitation tengok teater Muzikal Puteri Gunung Ledang kat IB.. 1st time aku masuk IB.. Bagusla Teater nih.. memang menarik.. Persembahan prob, pelakon dan penari serta menyanyi memang best.. touching gakk bila part last2 tuh..

Sanggup Raja Melaka nak bunuh anakandanya coz nak tunaikan permintaan Puteri.. (semangkuk darah).. uhukss..




Kami dapat tiket 4 keping jerkk.. so aku gi ngan ofismate ler.. hehehee..


lama jugakk pementasan tuh.. dari kul 3 break 20 minit sampai ler kul 6 ++




On da way balik tu singgah kat Pulau Celcom makan.. sate.. Ko teow Lakna.. perghhh memang sedapp la.. 4 orang makan RM40.. hehehe






Ofismate aku kata last season lagi best.. entahla.. aku ni baru jerkk dapat peluang tengok last 2 season dulu aku tak berkesempatan nak pi tengok.. ahaks..


Sibuk jerkkk.. semedang..




2 comments:

Chikin said...

kalau dapat tiket lagi, pas-pas la kat sini, hehehe

MasMohaz said...

Sempat ka??? hahahaha